fredag den 3. april 2009

NEXT no. 6 - en fremtidsmesse

I den kommende weekend bliver der afholdt en såkaldt fremtidsmesse i Filmbyen i Århus. Jeg var derhenne sidste år og skal selvfølgelig med endnu en gang. Der bliver fremvist et hav af forskellige teknologiske dimser, som på den ene eller anden måde forsøger at gøre vores hverdag lettere og sjovere. Opfindere fra hele verden fremviser deres idéer, både i form af simple prototyper, men også produkter som er meget tæt på at komme ud på markedet. Sidste gang så jeg alt fra en smart paraply, som via en wifi-forbindelse kunne hente oplysninger fra Google Earth, til et særligt anlæg, der gjorde det muligt at holde lydklip i sin hånd ved hjælp af en speciel handske. Jeg så også det meget kontroservielle Optimus Maximus keyboard, og jeg fik tilmed lov til at lov til at prøve en segway!

Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at se, hvad de mange innovative tænkere har at byde på år. Jeg håber på at få lov til at prøve disse tre ting: Amazon Kindle 2, en Google Android-mobiltelefon og Microsoft Surface-bordet.

Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere på Innovationlab og LabConfidential, som ligeledes dækker hele messen.

3 kommentar(er):

Kristian Hedeholm sagde ...

Uha lyder spændende - tror godt jeg kunne tænke mig at komme med :)

Kan dog se i min kalender, at jeg er på sjælland d. 10 til 13 april (går ud fra det er den kommende weekend.) så kan nok ikke kommer med alligevel :(

Gustav Dahl sagde ...

Om fredagen skrev jeg "I den kommende weekend", altså var det den 4. og 5. april.

Jeg var derhenne i går og regner med at skrive lidt om mine oplevelser senere i dag.

Kristian Hedeholm sagde ...

Nååå... havde ikke set, du havde skrevet den om fredagen - do'h >_<

Men ja, så vil jeg glæde mig til at hører mere :-)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)