fredag den 17. april 2009

Et magisk tryllenummer med et mobilkamera

Denne video er optaget med en helt ny mobiltelefon fra Samsung - men hov, det kan mere end bare at filme. Det kan nemlig optage OG være usynligt på én og samme tid! Hvordan kan det nu lade sig gøre? Der er intet effekt-hurlumhej indblandet; det hele er taget ud i et enkelt take uden brug af en computer eller lignende.

For at få bedst udbytte bør du se videoen i HD-format. Skriv dit bud på, hvordan du tror, at de har optaget filmen, i kommentarfeltet og du vinder måske en præmie - eller noget ...

5 kommentar(er):

Marcus sagde ...

Det er ret tydeligt, at det ikke er ham, som optager det, linsen burde jo fx være centreret, når han går tæt på.

Jonas sagde ...

Skal vi gætte på, at spejlet i virkeligheden er et hul i væggen? ;)

BonusNinja sagde ...

Magisk tryllenummer xD

Men ja, der er ikke noget spejl. Det er heller ikke den samme kvinde hele vejen igennem videoen. Det er sgu ret fedt lavet! :)

Gustav Dahl sagde ...

Det er rigtigt; det er to rum, som ligner hinanden rigtig meget. Spejlet er ikke et spejl, men et hul i væggen. Se fx på bogstaverne på telefonen: S'et er ikke spejlvendt.

Ligledes kan man se nogle af tingene i baggrunden - fx bogstaverne A og B - som ikke passer i den spejlede verden.

Jeg synes, det er rigtig cool lavet af Samsung. Deres pointe er, at vi netop lægger mærke til alle de små detaljer, fordi kameraet er i stand til at optage i HD-kvalitet.

BonusNinja sagde ...

Vidste faktisk ikke, at det er Samsung, der har lavet videoen; men det overrasker mig slet ikke :)

Samsung HD Camera Trick Challenge secret revealed

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)