onsdag den 3. januar 2007

Wii er faktisk populær herhjemme

Der er ingen hemmelighed, at Nintendo ikke har det så godt her i Danmark ... eller sådan har det i al fald været i de seneste mange år. Nu ser det ud til at skifte. Har nemlig hørt overraskende megen god omtale om Nintendo Wii-konsollen på det seneste, og selv vores (yndlings)lærer nævnte den i dag vedrørende motion og kost. Vi snakkede om, hvor meget man skal bevæge sig for at afbrænde diverse kager og lignende, og så sagde han kort, at "den der nye Nintendo prøver at rette om på børnenes uvaner".

Ret sjovt at selv min biologilærer kender til den :D

Alle jeg har vist maskinen, synes rigtig godt om den - især Wii Sports. Selv min gamle morfar har banket mig i bowling xD

3 kommentar(er):

Søren sagde ...

Genial biolgilærer :P
Ellers kan jeg kun sige:
Drille drille mobbe - Jeg skal først starte i skole i morgen :P >_> (den 4 januar)

Gustav Dahl sagde ...

Nooooooooooooooooooo, din snotabe!! Ò_Ó

Anonym sagde ...

Jeg starter først på mandag - sorry boys :D
Min farmor på 80 var også helt vild med tennis. Jeg var hel paff, da jeg så hvor energisk hun var.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)