mandag den 15. januar 2007

Bloggen fylder et år!

I dag er det præcist et år siden, at jeg oprettede denne blog på Blogger.com. Det skete faktisk ret tilfældigt, da jeg kom ind på en af Google's mange underside og fat et gratis sted, hvor man kunne oprette en såkaldt weblog. Dengang vidste jeg ikke rigtig, hvad en blog er, men jeg forsøgte mig frem og startede blandt andet med en anmeldelse af filmen Narnia, en klage over Lik-Sang.com's sending af Animal Crossing, samt mine rosende ord for Google Desktop.

Meget er sket siden da. Både i selve bloggen, der har skiftet udseende et par gange, men også i mit eget liv. Jeg er blevet mere moden i løbet af dette år, synes jeg selv, og er begyndt at tænke meget over mit liv i fremtiden.

Det er også rigtig sjovt, i hvert fald for mig, at gå tilbage og kigge på mine gamle indlæg. Med tiden er mine poster blevet mere og mere spil-fikseret, hvilket jeg egentlig ikke er specielt glad for. Jeg har altid synes bedst om en blog med mange forskellige emner, og sådan vil jeg prøve at forbedre mine tekster i den kommende tid. Jeg har også lagt mærke til, at jeg ikke skriver så meget i hvert enkelte post mere; nu er det bedre med for eksempel et billede eller en video.

Nå, men 233 indlæg er det blevet til i alt i løbet af et helt år, og jeg vil gerne takke alle, der har fulgt med/stadig følger med i min blog og skriver kommentarer!

5 kommentar(er):

Herr W sagde ...

hei,
og gratulere med dagen,
jeg var på min egen blogg og trykket "next blog" og kom hit,

keep up!

terje

Anonym sagde ...

Jamen, tillykke med det :)
Altid sjovt at se, hvad folk går og laver - specielt, når man kender dem :P

Jan Jægermark sagde ...

Vildt! Allerede et helt år. Tillykke. Det var jo din blog, der fik mig til at starte min egen, så tak for det, eller noget. ;b
Det er ret fedt, at du er blevet ved med at blogge, og ikke har slettet alle dine indlæg på noget tidspunkt, lige som mig. :(

Søren sagde ...

TILLYKKE :D
Ligesom Bonusninja, var det også dig der fik mig til at lave en blog, så det vil da også lige sige tak for, også selvom jeg aldrig skriver på min :P.
Men stort tillykke. Din blog er vildt god, så bliv ved med at skrive på den :)

Søren sagde ...

... Skriver jeg så dagen efter. Sorry >_<

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)