fredag den 19. januar 2007

iPhone kan alt!

Siden Apple for nyligt afslørede deres kommende mobiltelefon med det opfindsomme navn "iPhone", er der sket mange sjove ting på nettet. Selv synes jeg, at iPhone virker til at være rigtig fed med mange muligheder. Dog ved jeg ikke helt, om jeg har brug for alt dette, så derfor køber jeg den nok ikke lige med det samme.

Denne film - selvfølgelig uofficielt - viser, at iPhone kan alt ... bogstavlig talt! xD

2 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Haha! Super fed reklame! :D Og ja, den ser virkelig fed ud, men jeg tror ikke, jeg vil bruge mange penge på en telefon/altmuligmaskine - i hvert fald ikke lige foreløbig.

Anonym sagde ...

Ja, den er jo fantastisk, den telefon XD

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)