onsdag den 31. januar 2007

Lille Axel spiller musik

I dag modtog jeg mit Phoenix Wright 2 til Nintendo DS. I dén anledning vil jeg gerne anbefale en rigtig god hjemmeside, www.axelmusic.dk eller .com.

Jeg har handler der to gange, og begge gange har der været kanon god service. For nogle måneder siden bestilte jeg en pakke med Elite Beat Agtens og Phoenix Wright (begge titler til NDS), men jeg lavede en fejl i min bestilling. Jeg havde glemt at indtaste udløbsdatoen for min mors kreditkort, og derfor kom der en fejl. Heldigvis var der en flink mand -- endda dansker -- som hjalp mig med at lave en ny bestilling. Det var endda ved aftentid, og jeg fik meget hurtigt svar pr. e-mail.

Mit anden bestilling foretog jeg i fredags - da Det Danske Melodigran Prix var i gang - og på under ti minutter blev mit spil sendt af sted fra England. Super service, siger jeg bare!

Selve hjemmesiden har jeg ikke kendt i særlig lang tid, men da Sony brutalt fik lukket Lik-Sang.com sidste år, måtte jeg finde et alternativ. Jeg havde hørt godt om Axelmusic, så derfor prøvede jeg ... og jeg er ganske godt tilfreds. Siden sælger både film, musik og håndholdte spil (NDS og PSP). Det skal dog lige siges, at de kun sælger amerikanske udgaver, som heldigvis intet betyder, da Nintendo DS'en jo er regionsfri.

Ps. For nyligt "overtog" den amerikanske afdeling spillene fra den danske afdeling. Det vil sige, at man nu skal gå ind på .com for at bestille et spil. Det burde dog ikke have nogle konsekvenser, da det hele foregår som før. Fragtmetoden er også rigtig god; det koster kun omkring 10 kr. for et spil til Nintendo DS, og der kommer (som regel?) ingen told på; ogg leveringen tager kun omkring en lille uges tid - dejligt!

4 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg bestilte også Metal Gear Solid: Portable Ops derfra. Der gik lidt over en uge, men jeg fik det da :)

Ind til videre kan man åbenbart ikke bestille Diamond og Pearl, men det kan ikke vare længe endnu!

Anonym sagde ...

Pokemon udkommer 22. april, så det ville være underligt, hvis du kan bestille det før den dato.

Til dit indlæg, så er du nok en smule godtroende hvis du tror at spillet er sendt afsted på 10 min. Det er bare noget de mærker spillet som, når din ordre er modtaget...

Gustav Dahl sagde ...

Anonym ->
Det tror jeg faktisk ikke, da der i starten stod "Bestilling modtaget. Pakker forsending", og lidt senere stod der "Afsendt". Det kan godt være, at du ikke tror på dem, men jeg stoler så meget på dem, at jeg tror på, at det blev sendt afsted hurtigt :)

Anonym sagde ...

LOL et grineren billede!! :D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)