onsdag den 18. april 2007

The Wave

I sidste uge havde vores idrætslærer noget meget specielt med ... nogle underlige skateboardlignende brætte, som fungerer lidt ligesom et snowboard. Brættet hedder "The Wave" og er en ret stor dille i USA. Man træder op på det og vrider nærmest boardet fra side til side; det har to hjul (minder lidt om indkøbsvognehjul) og kan strækkes uafhængigt af hinanden. På den måde kan man få fart på. Både ad lige strækninger, men det fungerer også opad.

Det er lidt svært at forklare, så derfor inkluderer jeg denne video. Der findes tonsvis på YouTube. Bare søg efter "Streetsurfing".Nå, men efter at have leget rundt på dem i skolen, endte jeg selvfølgelig med at købe et. Det er lidt underligt at køre på - men det er sjovt! :D

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Hvor kan de fås? Prøvede også et ovre i London, og jeg synes egentlig de var ret sjove.

Gustav Dahl sagde ...

www.streetsurfing.dk

Vi købte dem i SportsMaster på Frederiksgade (vist en af de eneste butikker i Århus, der har dem). I går kunne man i øvrigt prøve at køre på dem ved samme sted ... :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)