torsdag den 24. december 2009

Glædelig jul, folkens

I dag er det som bekendt den 24. december, og herfra skal lyde et rigtig glædelig jul, og må I have et godt og sikkert nytår!

Som I måske har lagt mærke til, er jeg for alvor begyndt at blogge aktivt, og det glæder mig, at jeg modtager så mange dejlige kommentarer fra jer. Jeg håber, I fortsat har lyst til at kigge forbi min blog [:

Nedenstående billede fandt jeg i en gammel mappe på min computer. Det stammer fra en konkurrence på det daværende NintenDome.dk, hvor det gjaldt om at kreere et julebillede, der havde noget med Nintendo at gøre. Mine Photoshop-skills er ikke særlig gode, men kan I gætte, hvad der er gemt i pakkerne på billedet?


1 kommentar(er):

Jan sagde ...

Glædelig jul, Gustav :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)