tirsdag den 15. december 2009

Så skal vi til at danse lanciers

Der er mange traditioner forbundet med dét at blive student. Lanciersdansen er en af disse, og i dag er vi begyndt på at træne denne i mine øjne ret komplekse dans i idræt. Vi skal nemlig allerede holde skolefest i slutningen af januar, så nu er det bare om at lære trinnene.

Jeg er normalt ikke meget for at danse, men i dag var faktisk ret sjovt. Pigen, jeg danser med, er nogenlunde lige så god som jeg selv, og til sidst fungerede det ganske godt. Vi nåede at øve de to første runder ud af de fem i alt. Nu håber jeg bare, at jeg kan huske det hele til efter juleferien, da vi ikke har idræt inden da ...

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)