lørdag den 26. december 2009

Flere billeder af vores bernerhvalp, Cognac

Trods snevejret lykkes det os at køre op til Brønderslev for at hente vores nye berner sennenhvalp i tirsdags. Hun vejer nu hele ni kilo og er en meget livlig hvalp, som farrer rundt hele tiden. Hun elsker også at hoppe i sneen. I går fik hun endda besøg af sin søster, Coco, da vores naboer ikke kunne modstå Cognac og selv blev nødt til at købe en hvalp fra samme sted.

3 kommentar(er):

Anders sagde ...

Hvor er den bare alvorligt sød - kan godt lide det sidste billede, typisk kattereaktion når der er gang i huset ;) Vores kat kunne finde på det samme.. en god radiator og et mageligt ansigtsudtryk, så er lykken gjort

Louise sagde ...

Tillykke! Hvor er hun bare super dejlig! Jeg har også altid gerne ville have en Berner Sennen – men da jeg (før) boede i en mindre lejlighed (hvor man kun måtte have en lille hund) så har jeg i dag en sød Cavalier King Charles Spaniel. Men med billederne af Cognac, så får man helt lyst til at købe en (selvom det også implicerer en masse arbejde)!!!

Gustav Dahl sagde ...

Ja, der er helt sikkert meget arbejde involveret i dét at have en hund - og især en hund af denne størrelse. På den anden side er det jo også det charmerende ved at have sådan en stor i hund i modsætning til fx en lille chihuahua-rotte, som i mine øjne ikke er nogen rigtig hund. Faktisk har vores nabo (ikke dem, der også har fået en berner) for nyligt fået et kuld chihuahua-hvalpe :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)