mandag den 21. november 2011

Endnu en statusopdatering

Jeg beklager min dalende aktivitet her på bloggen, men har haft ret meget at se til. Ved godt det er ved at blive lidt kliché med alle mine Medialogi-posts, men har simpelhen ikke haft tid og overskud til at skrive de store indlæg på det sidste.

Her er højdepunkterne fra mit liv over den seneste måneds tid:

  • Har endelig modtaget min sovesofa - nu skal jeg ikke ligge i sovepose længere
  • Har købt en ny bærbar computer (Asus X53S)
  • Deltog til Exile Game Jam på Vallekilde Højskole, hvor jeg udviklede følgende to spil: Jump To Win! og The Hitchhiker
  • Er for alvor begyndt med 3D (Maya) og programmering (Java) på Medialogi
  • Har gennemført ICO og spillet en del Battlefield 3-multiplayer. Førstnævnte er jeg virkelig blevet glad for; sidstnævnte er lidt "meh" i forhold til Battlefield 2, som stadig er et af mine yndlingsspil. 3 prøver alt for meget at være Call of Duty ...
  • Har læst bogen The Happiness Project: Or, Why I Spent a Year Trying to Sing in the Morning, Clean My Closets, Fight Right, Read Aristotle, and Generally Have More Fun (Gretchen Rubin), som har været en utrolig inspirerende oplevelse om, hvordan man med små attitudeændringer kan forbedre sit eget og andres liv markant
  • Lavede en stop-motion kortfilm på tre dage: Stuck in the 2econd Dimension
  • Var på besøg hos IO Interactive og til Spilbar 7, hvor der bl.a. blev snakket Amnesia
  • Er for alvor gået i Zelda-mode med Skyward Sword, som jeg har spillet nonstop hele den forgange weekend

5 kommentar(er):

Søren sagde ...

Hvordan er Skyward Sword?

Gustav Dahl sagde ...

Det er fantastisk. Brugte omkring 20 timer på det her i weekenden; det er fedt at kunne fordybe sig rigtigt i et spil som dette.

Stemningen er god, universitet er flot, og styringen med Motion+ fungerer ganske fint. Alt i alt er spillet meget gennemført; det rammer en fin balance mellem konservativt Zelda-design og implementering af nye spil-mekanikker (så som det at sprinte). Dog er flyvedelen overraskende svag og ligegyldig.

Søren sagde ...

Lyder spændende. Beroligende at høre at motion+ fungerer :)

Unknown sagde ...

Jeg synes at det er fedt at du giver så meget indre viden om hvad mediologi uddannelsen virkelig indebærer! det har jeg haft svært ved at finde ud af selv.

Gustav Dahl sagde ...

Tak. Glad for at kunne hjælpe andre måske-kommende Medialoger :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)