fredag den 14. april 2006

Lort, lort, lort!

Jeg prøvede lige at fikse noget i HTML-koden for denne blog, men det skulle jeg aldrig have gjort...

Da jeg gemte siden, resulterede det nemlig i, at det hele gik agurk, og alt var forkert med hensyn til designet af denne side.

På et tidspunkt blev jeg ret bange og troede, at alle mine poster var væk for evigt; heldigvis er dette ikke tilfældet. Af en eller anden grund skete der noget meget mærkeligt med koderne, så derfor blev jeg nødt til at lave det hele om forfra.

Jeg havde desværre ingen back-up af siden, men nu er det lykkedes mig at lave så m som muligt ud fra min hukommelse.

Dette har lært mig én meget vigtig ting, som jeg hermed bringer videre:

HUSK ALTID AT TA' BACK-UP AF DIN HJEMMESIDE!

1 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

:O Nedtur. Jeg overvejer også at skifte til at bruge en blog som man kan installere på sin egen hjemmeside. Jeg har også tænkt på at kode min egen blog, men jeg ved bare ikke helt hvordan man gør så folk kan kommentere. =[

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)