tirsdag den 18. april 2006

Pointsystem for retrodownloades?

Jeg har lige siden afsløringen ved sidste års E3 gået og grublet over, hvordan Nintendo vil bære sig ad med at lade alle ejere af en Nintendo Revolution downloade spil fra alle deres tidligere konsoller - og nu også fra Sega's.

En idé kunne være, at alle spil bliver helt 100% gratis. Det tror jeg ikke, da det undrer mig, at de så skal hentes ned fra Internettet. Hvorfor ikke bare inkludere dem alle i en form for harddisk så, i stedet for at man skal være opkoblet med en Wi-Fi forbindelse?

En anden mulig er, at spillene vil koste rigtige penge, som for eksempel kan købes ved hjælp af et kreditkort. Dette håber jeg ikke, selvom det virker ret sandsynligt.

Men nu kommer vi til den bedste metode; en idé jeg igen har gået og tænkt over længe, men som jeg 'færdiggjorde' i dag:

Et point-baseret system, hvor man køber og downloader retrospil med virtuelle penge.
For eksempel får man per automatik fra start 1000 mønter, og hvert spil koster eksempelvis 10. Man kan også få fat i flere penge ved at vinde i turneringer og i dueller over WFC. Jeg forestiller mig et system, hvor man i et eller andet spil satser et beløb, som vinderen af spillet får. Dette kan være alt fra Mario Kart, Super Smash Bros. og så videre, men også andre spil som kortspil ala Magic Card eller måske endda Poker!

Man vil også modtage penge på forskellige højtider; juleaften, sin fødselsdag og så videre. Endvidere vil man opspare flere penge, jo flere Revoltutionspil, man køber, men selvfølgelig er der også mulighed for at sætte penge på sin konto ved ganske enkelt at betale... med rigtige penge.

Dette vil i mine øjne være et utroligt smart træf fra Nintendo, da det medfører flere engagerede spillere på Wi-Fi nettet, og at det tager tid at få fat i alle retrospil.

Jeg kan næsten ikke vente til den 9. maj... Måske jeg bare skulle gå i dvale i en hule, indtil dagen oprinder?

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Egentlig en fed idé :)

Så må man se at blive bedre til Mario Kart :P

Søren sagde ...

Hvis du går i dvale indtil den 9 maj skal du passe på ikke at sove for længe :P
...

Ellers fed idé. Kunne være fedt hvis det endte med at blive sådan, selvom jeg ikke tror på det.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)