tirsdag den 11. april 2006

Mirakuløs flyulykke

Jeg har lige set et program på National Geographic Channel, som var virkelig spændende og tankevækkende.

Det var et engelsk passagerfly med 84 gæster, hvor vinduet i cockpittet blæste af på grund af småfejl angående nogle bolte. Dette resulterede i, at kaptajnen blev blæst ud af vinduet og hang på toppen af det, med benene hængende indenfor. Selvfølgelig prøvet personalet at hjælpe ham ind, men hans ben havde skubbet rorpinden fremad, så flyet var begyndt at styrte på jorden.

Alt imens de prøvede at holde kaptajnen fast, så hans krop ikke blæste væk, prøvede en 2. pilot, som aldrig havde fløjet den rute og det fly før, at lande, men det hele var meget svært på grund af alt det pres og stress.

Det hele endte med, at han med nød og næppe fik landet flyet, men det mest mirakuløse er, at kaptajnen overlevede det, selvom hans krop havde været udsat for meget højt tryk, og at han knap nok kunne trække vejret.

Senere blev de alle hyldet som helte, og efter 5 måneder fløj kaptajnen igen.

Ingen har nogensinde forestillet sig selv i sådanne ekstreme situationer, men det kan altså ske for alle. Meget tankevækkende, meget tankevækkende...

1 kommentar(er):

Søren sagde ...

Orh sygt.
Det tror jeg at jeg vil prøve en dag.

....

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)