lørdag den 29. april 2006

Har Bubber taget stoffer?

I går var der finale i 'Scenen Er Din', og det fulgte jeg selvfølgelig med i. Jeg synes, at det hele gik nogenlunde fint, selvom jeg stadig er møgtræt af deres karaktersystem... Alle får jo hele tiden et 5-tal, selvom de ikke er specielt gode.
Derfor synes jeg, at man bør rykke maksimumstallet op til fx. 10, så et godt talent, der ikke er superdygtig men stadig rigtig god, kan få 8-9 stykker.

Nå, men under showet synes jeg, at ham Bubber, som rigtig hedder Niels Christian Meyer, virkede lidt underligt; vild på en eller anden måde. Og da han råbte: "TUUUU'E FJÆS!" af vinderen af voksensang, gik det helt galt. Alle var forbløffet i nogle sekunder, da man ikke regnede med, at en vært af den kaliber ville tillade sig at råbe sådan noget.

Jeg ved ikke, hvad der er galt, og måske er det lidt hårdt at anklage ham for noget, men jeg synes altså, at han opførte sig mærkeligt i går. Måske BS har lært ham nogle tricks på deres tur til Afrika? :P

Jeg har også på fornemmelsen, at bladene snart skriver sladder om ham efter hans opførsel i går.

Bubber er ellers en af mine yndlingsværter på TV =]

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Er hat viele drogen genommen!

Anonym sagde ...

Sjov måde at opmuntre folk på... :P

Anonym sagde ...

Kan generelt ikke snuppe ham, så får mig et par gode grin under Bubber & BS-udsendelserne :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)