mandag den 17. april 2006

Navnet er Bean

Mr Bean har i mine øjne altid været en helt enestående og genial figur. Jeg elsker simpelthen alle de gamle serie, og jeg undrer mig over, hvorfor de ikke laver flere. Det sidste afsnit skuespilleren Rowan Atkinson fik lavet, Goodnight, Mr. Bean, var i 1995, men siden da er der kommet et par storfilm også.

Men bønnemanden er ikke glemt helt endnu - der kommer stadig små, sjove tegnefilmsudgaver med ham, som jeg tilfældigvis så i dag på DR1's morgenfjernsynshalløj.

Jeg synes, at den animerede version næsten er ligeså god som den originale, og jeg elsker de sjove lyde og Beans kæmpestore ansigt.

Til at afslutte denne tekst med smider jeg lige en link til jer, som indeholder en masse ekstramateriale omkring både tegnefilmsudgaven og den 'rigtige'.
Besøg den - det er en ordre!

1 kommentar(er):

Søren sagde ...

Jeg synes ikke så godt om tegnefilmen, udover at han ser lige så dum ud i tegnefilmene som i virkeligheden :P

Men de rigtige film med ham er geniale. Især de gamle ^_^ (altså ikke den der lange spillefilm hvor han er i USA, selvom den nu også er sjov)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)