fredag den 14. april 2006

Stor, grim abe

I går spillede en ven og jeg Peter Jackson's King Kong på computer. Det er faktisk ret fedt, og jeg er meget positivt overrasket i forhold til, at det er en film-til-spil titel.

Spillet har en rigtig god - filmisk - stemning, og gameplayet samt grafikken er meget opfindsom og flot. Når man spiller som den store abe, føles han meget stor og er svær at styre ordentligt, hvilket føles meget realistisk.

I alt vil jeg nok sige, at det er et af de bedste konverteringer fra en storfilm til et computerspil på nuværende tidspunkt; dog selvfølgelig med mange børnesår.

For eksempel skal man indtaste CD-koden efter at spillet er installeret, men problemet er bare, at koden KUN står på selve CD'en, der skal spilles med.
Man skal derfor tage skiven ud og skrive koden ned på et papir, før man kan indtaste den i spillet. Kikset siger jeg bare... :P

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)