mandag den 18. juni 2007

At tænkte tilbage og mindes

I går aftes, da jeg lå i min seng, vrimlede det med tanker i mit hoved. Lige pludselig begyndte jeg at tænke tilbage på alle de ting, der i de seneste år har ændret mit liv. Jeg har blandt andet mistet en masser bekendtskaber, både familie og venner, og efter denne sommerferie vil endnu flere gå på efterskole, og jeg er bange for at miste kontakten til dem.

Sådan lå jeg hele natten og tænkte. Det var som at zappe rundt i tanker. Det er godt nok svært at forholde sig til og se, hvor meget ens venner og en selv har forandret sig i løbet af ganske få år ...

2 kommentar(er):

BonusNinja sagde ...

Yeah. Kender det. Det seneste halvår har jeg selv ændret mig på så mange måder; det er lidt vildt, synes jeg selv.

Anyways, du vil formodentlig opretholde kontakten med dine "rigtige" venner, mens andre vil blive glemt. Sådan er det jo :)

Anonym sagde ...

Kender det. De seneste år er alle mine næreste venner flyttet, og jeg har mistet kontakten til dem..
Hende der altid har været min bedste veninde i klassen flytter til Århus her i ferien.
Jeg har også selv de sidste måneder ændret mig ekstremt meget.. det er ikke mere end et halvt år siden jeg var lille poptøs som var vild med Rihanna og Madonna xD men det er nok også normalt blandt 11-årrige piger XD

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)