tirsdag den 12. juni 2007

Se alle ti dimensioner

Da jeg var i Disney Land Paris for nogle år siden, var vi i en såkaldt 4D-biograf. En biograf med 3D-effekter (vi havde sådan nogle briller på, så billedet nærmest kommer ud fra skærmen), hvor den fjerde dimension var det fysiske. For eksempel blæste det nogle gange i salen, mens vi andre gange fik kastet papirsnefnug i håret. På et tidspunkt i filmen var der nogle mus, og pludselig bevægede nogle tynde metalrør nede ved vores fødder - alle skreg, dog ikke jeg, da jeg sad med benene oppe i sæddet :P

Nå, men denne her side påstår altså, at der findes hele ti dimensioner. Måske er det lidt langt ud, men tjek alligevel denne interessante video.

Dette minder mig i øvrigt om, hvor meget jeg glæder mig til at springe mellem 2D og 3D i Super Paper Mario til Wii :D

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Whoa... den video var interessant.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)