søndag den 10. juni 2007

Pidgin smilies <3

Jeg har aldrig været særlig glad for smiliesene i MSN Messenger. Ej hellere er Skypes bedre.

Jeg har længe brugt Gaim som messengerprogram (det kan håndtere både IRC, Gabber, MSN og mange flere på én gang), men for nyligt skiftede programmet navn pga. en sag med AIM. Nu hedder det "Pidgin", et lidt underligt navn, og har fået et nyt design, hvori der blandt andet er kommet nye smileikoner til. Jeg kan især godt lide ":D" og ":P".

2 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

Jeg synes til gengæld, Skype har de fedeste smilies :D De der Pidgin-smilies er alt for runde og "børneagtige" børneagtige efter min smag ;b Især :P og :D synes jeg, er forfærdelige! :P Men det er jo smag og behag :]

Anonym sagde ...

Til gengæld stinker det, at pidgin herken kan modtage brugerdefinerede smilies, håndskrevne bekseder eller stemmeoptagelser fra MSN...
Og jeg GIDER IKKE være afhængig af Windows Live Messnger!!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)