fredag den 8. juni 2007

Smash Bros. Brawl-kontrollen

Yeah, endelig ... efter så lang tids venten; nu har Masahiro Sukurai langt om længe afsløret de forskellige styringsmetoder i det kommende Super Smash Bros. Brawl til Wii. Wauw! Fire forskellige kontrolmuligheder! o.O


Vi har længe vidst, at GameCube-controlleren vil være understøttet, men at både Wii-moten og den klassiske controller også er med, dét havde jeg ikke forventet.

Det hele lyder alt sammen meget godt; jo flere måder man kan styre sin figur på, desto bedre. Dog er jeg stadig lidt skeptisk, da jeg tror, det bliver svært at optimere kontrollen, så alle fire er lige gode. Det kræver, at de afbalancerer det meget, så én af dem ikke pludselig er meget nemmere at bruge end en anden. For eksempel virker den første metode lidt begrænset i forhold til de andre grundet de få knapper. Wii Remote + Nunchuk er selvfølgelig lidt bedre, fordi man sandsynligvis bruger nunchuk'en til at bevæge sig og Wii-moten til forskellige angreb. Måske kommer der endda nogle få bevægelsesmanøvre med; bare det ikke bliver for meget.
De to sidste metoder minder selvfølgelig meget om hinanden, og hér er jeg ikke i tvivl om, at det kommer til at fungere fint, ligesom det allerede gør i Melee til GameCube.

Når jeg sidder her og tænker nærmere over det, synes jeg, at Wii Remote med/uden Nunchuk-metoderne virker lidt nedskaleret i forhold til de to andre. Derfor har jeg på fornemelsen, at det ikke bliver muligt at spille en kamp med forskellige styringsmetoder pr. person. Det vil simpelthen være unfair, for vedkommende med et GameCube-joypad vil jo klart have en stor fordel. Måske er der særlige modes for hver controller ... hvem ved?

Nogen tror også, at ovennævnte oplysninger vil tillade mere end fire spillere på én bane. Dette kan lade sig gøre ved at sætte fire Wii-motes til samt fire GameCube-controllere. Altså otte i alt. For mig lyder det pænt forvirrende, og jeg tvivler stærkt på, at dette bliver en realitet.

Nå, men jeg glæder mig i hvert fald til at brawl'e senere på året!
Super Smash Bros. Brawl - mit mest ventede spil nogensinde :D

1 kommentar(er):

Mulldarran sagde ...

Jeg tror jeg vil bruge Wiimote+nunchuk styremetoden.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)