torsdag den 14. juni 2007

Fysik: 11

Weeeeeeeeeeeeeeeee :D

Har lige været inde til fysikeksamen - jeg fik et 11-tal!
Siden min lidt fesne engelskkarakter besluttede jeg mig for at forberede mig ordentligt til fysik, og jeg brugte især lang tid på magnetisme, som jeg selv synes, jeg er ret skarp til. Ville for alt i verden ikke op i noget med salte, syrer og baser, eller kunstgødning ...

Men hvad sker der så? De tre andre, jeg er oppe med, trækker hver et emne om magnetisme (magnetisme, transformation og "skab strøm"), og jeg trækker "Fremstilling af salte". Noooooooooo, tænker jeg.

Jeg starter med at neutraliserer; sætte en syre og base sammen, men den skifter aldrig i farven. Der er vist noget galt med min pH-indikator, men alligevel lykkedes det mig at forklare, hvad der BURDE ske. Bagefter laver jeg titrering, finder koncentration af en ukendt syre, men samme sker - farven skifter ikke. Okay, jeg får det forklaret og kommer med lidt informationer om ioner og forskellige bindinger. Til sidst snakker jeg lidt om Det Periodiske System, og hvordan atomer fungerer. Bestemt ikke mit stærkeste emne, men trods alt kom jeg godt igennem det.

Lidt senere, efter at have siddet udenfor og ventet i næsten ti minutter, får jeg at vide, at jeg har fået et 11-tal. Fedt! :D
Nu mangler jeg bare dansk mundtlig, som jeg føler mig rimelig sikker i.

5 kommentar(er):

Unknown sagde ...

Wow, tillykke :D

Anonym sagde ...

Wow :o Tillykke :D Kom selv ud med samme karakter i fysik i 9. klasse.. Trak atomkraft :P

BonusNinja sagde ...

NICE! En god karakter kan godt nok løfte humøret! :D

Anonym sagde ...

Nice, tillykke :D
11-taller er sjove :)

Anonym sagde ...

haah jeg fik 5 xD

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)