torsdag den 7. juni 2007

Engelsk: 8

Er netop vendt hjem fra min første mundlige eksamen, hvor jeg fik et 8-tal. Faget var engelsk, og jeg havde forberedt at fremlægge i fem minutter om min tur til Syd Afrika. Bagefter trak jeg et emne ... D-Day/Anden Verdenskrig. Historie er et af mine svageste fag, så det gik ikke særlig godt.
Desuden har jeg aldrig været særlig god mundlig i engelsk; er bedre til at formulere mig på skrift :)

Nå, men jeg fik altså 8, hvilket jeg er rimelig tilfreds med. Beklager mig ikke som visse andre, der brokker sig over gode karaktere (*host*host* bonusninJAN *host*host*).

1 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

:P :$

8 er sgu også en fin karakter ;) Det må være rart at få den første mundtlige eksamen overstået. Jeg oplevede det i hvert fald som lidt af en ice breaker, hvis man kan kalde det det. Det det det det. Ses ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)