mandag den 16. februar 2009

Fantastiske flotte retro-wallpapers

Som I nok ved, er jeg ret glad for smukke skrivebordsbilleder. For nyligt fandt jeg en bruger på det kæmpestore community for folk, der kan trylle med en blyant - deviantART. Personen har kreeret 11 betagende billeder fra nogle af de største spilklassikere, og så er de endda i HD-kvalitet. Han har lagt rigtig mange timer i hvert billede, og det kan tydeligt ses, fordi billederne i sandhed er imponerende. Faktisk har jeg ekstremt svært ved at beslutte mig for, hvilket af dem jeg skal benytte som wallpaper på min computer.

Klik her for at se billederne (husk at trykke "Download" for at se i fuldt format)


Nedenstående miniaturer gør slet ikke billederne ret; de SKAL ses i fuld opløsning!

1 kommentar(er):

Jan Jægermark sagde ...

OMG, de er lækre.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)