onsdag den 18. februar 2009

Verdens nemmeste måde at downloade film fra YouTube


Engang skulle man igennem en helt masse besvær for at downloade videoer fra YouTube. I dag findes der tonsvis af muligheder, både software og onlineservices.

Én af de allernemmeste muligheder er klart Kickyoutube. Som Lifehacker skriver, er det eneste, du skal gøre, at tilføje "kick" foran URL'en på en given YouTube-side. Dernæst vil du blive videreført til en hjemmeside, som ligner YouTube med den store forskel, at du øverst kan vælge en række formater og så klikke på Download.

Nemmere bliver det altså ikke.

Et lille eksempel
http://www.youtube.com/watch?v=8e9fK38BCAQ
bliver til
http://kickyoutube.com/watch/?v=8e9fK38BCAQ

2 kommentar(er):

Teresa Madariaga sagde ...

Cool nok :)
Jeg bruger selv YouTube Downloader, som jeg egentlig også synes, fungerer meget nemt; åbn programmet, copypaste en URL ind og download. Men så skal det man downloader fra YouTube Downloader så også konverteres :)

Anonym sagde ...

Jeg bruger Download Helper med Firefox, men skal klart skifte til noget, der samtidig også kan konvertere til andre filformater. Har hørt om et script, der blot tilføjer et download-link under videoen. Nemmere bliver det vist ikke ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)