tirsdag den 5. januar 2010

En anden Wikzo end mig - no way!

Jeg har i et stykke tid haft Google Alerts til at rapportere til mig, hver gang der havner noget nyt om mit navn på internettet - både mit rigtige navn og mit nickname, som jeg bruger på de fleste hjemmesider, nemlig Wikzo.

For nogle uger siden modtog jeg en mail, der viste, at en "wikzo" på Eksperten.dk havde skrevet en del forumindlæg. Mærkeligt, tænkte jeg, for jeg kan da ikke huske at have været aktiv på dén hjemmeside. Af ren nysgerrighed smuttede jeg forbi og ser til min overraskelse en række indlæg, som tydeligvis ikke er skrevet af mig selv. Mystifistisk!

Jeg har altid ment, at "Wikzo" er et ganske unikt navn, så tanken har aldrig strejfet mig, at det skulle være muligt, at der findes andre derude med samme navn. Derfor tog jeg min detektivpibe i munden og sendte fluks en mail af sted til vedkommende, hvori jeg spurgte, hvordan det er gået til, at han har fundet på samme brugernavn som jeg selv.

Hans svar er som følger:
Det var et navn jeg ved et tilfælde kom frem til efter mig og en af mine venner havde fundet på navnet "Wizko" (Wizard Ko) som vi syntes var ret sjov. Men efter jeg på steam var blevet rimelig disset pga. navnet fandt jeg på at ændre på bogstaverne og så blev det til wizko, og ja jeg vidste godt du havde den der hjemmeside, for syntes nemlig også det var ret unikt, så lavede en søgning på google og fandt din side.
Det er da meget sjovt, ikk'? Og så endda en anden dansker, som også er gamer! Selv fandt jeg på navnet ret tilfældigt, da jeg på et gammelt Nintendo-forum skulle deltage i et slags rollespil. Jeg kunne god lide W'et i "Zelda: The Wind Waker" og kom efter lidt tænkning frem til "Wikzo". Der gik dog nogen tid, før jeg for alvor begyndte at tage navnet i brug, da jeg en årgang gik under "GD" (mine initialer) og "D.U.C.K." (en hyldest til Anders And-tegnerne Don Rosa og Carl Barks). Nu bruger jeg dog stort set Wikzo overalt, da det er dejlig kort og forholdsvis nemt at huske på grund af dets uniqueness.

2 kommentar(er):

Jan sagde ...

Og så ændrede han det af en eller anden grund igen - fra Wizko til Wikzo, eller ...?

Men ja, det er et godt nick, du har fundet dig :) Det er efterhånden svært at finde korte og unikke nicks ... eller domæner.

Søren sagde ...

soeren91, det eneste der holder...

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)