torsdag den 21. januar 2010

Futurama er nu en ganske sjov tv-serie


I julegave fik jeg en dvd-boks med de 12 første afsnit af tegnefilmen Futurama, som er skabt af den samme mand, der står bag The Simpsons: Matt Groening.

Jeg har sjældent haft mulighed for at se The Simpsons, da vi altid har haft den mindste tv-pakke. Derfor er Futurama også gået mig forbi, men da jeg så, at man kunne få denne boks til sølle 100 kr. i FONA, skrev jeg den fluks på min ønskeliste.

Jeg har nu set hele boksen igennem igennem, og jeg må sige, at jeg har været godt underholdt. Det er plat humor, ja, men ikke desto mindre stilles der nogle ret interessante kritikpunkter til samfundet. Jeg kan især godt lide det afsnit, hvor Fry og co. tager til Månen for udelukkende at opdage, at den er blevet hjemsted for turismens klamme hånd, og at folk nærmest helt har glemt, hvordan mennesket første gang gik på Månen. Der er også en skæg episode, hvori der gøres grin med den religiøse bevægelse Scientology i form af en robotudgave, hvor robotten Bender konverterer til Robotology. Nåja, der er selvfølgelig også afsnittet, hvor man i år 3000 er begyndt at sende reklamer i folks drømme - alt er simpelthen blevet kommercialiseret.

Nu har jeg som sagt ikke set særlig meget The Simpsons, men jeg synes uden tvivl, at Futurama overgår serien om de gule mennesker på flere punkter. Det er i øvrigt lidt sjovt at tænke på, at Futurama blev sendt første gang i år 1999, og at mit første bekendtskab med serien er i slutningen af 2009. Jeg er dermed præcist et årti for sent på den ...

1 kommentar(er):

Louise sagde ...

Ja, Futurama er for sjovt! Du er virkelig gået glip af noget - så nu handler det bare om at få købt de 3 andre dvd-bokse + de 4 nye film hurtigst muligt! ;-D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)