onsdag den 13. januar 2010

Mit første eksklusive interview med en spiludvikler

Jeg har tidligere skrevet om WiiWare-spillet Max & the Magic Marker, men nu er det lykkes mig at sammensætte mit helt eget interview, hvori jeg spørger Ole Teglbjærg, som er direktør og partner i Press Play, om forskellige ting vedrørende udviklingen af spillet. Jeg håber, I gider at læse det, for manden kommer faktisk med nogle rigtig gode pointer.

Interviewet med Press Play på Unge Spiludviklere
Interviewet med Press Play på N-Gamez


6 kommentar(er):

Jan sagde ...

Cool! Tillykke med det :) Det er en god følelse at interviewe folk, som er store inden for det, man brænder for.

Jeg kan huske, jeg (næsten) fik et interview med Jakob Stegelmann igennem, dengang jeg var på N-club. Vi havde e-mail-kontakt, og han var med på ideen, men han svarede desværre aldrig tilbage, efter jeg havde sendt spørgsmålene afsted :/ Sur mås, sgu.

Gustav Dahl sagde ...

Ej, hvor surt. Stegelmann er jo DEN STØRSTE! Jeg kan dog huske at have set et glimt fra ham til D3, men desværre gik jeg glip af hans award-show, da jeg hellere ville bruge tid på at prøve Wii (som dengang ikke var udkommet).

Marcus sagde ...

Tillykke med det, lige en kommentar til selve interviewet, man laver normalt spørgsmålet i bold og svaret uden, det forvirrede mig lige. :)

Gustav Dahl sagde ...

Det tænkte jeg også på, for sådan gør de fleste, men alligevel har jeg set en del, som gør det modsatte. Pointen hér må være, at det vigtige, altså den interviewedes udtalelser, står i fed.

Jan sagde ...

Ja, det var sgu ærgeligt at jeg ikke fik det interview :P

Jeg har også lige en kommentar til det med bold. Det er meget anstrengende for øjenene at læse så meget fed tekst.

Jeg synes i hvert fald, det ville være en god ide at ændre det :)

Gustav Dahl sagde ...

Point taken - det har du faktisk ret i. Har ændret det nu :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)