fredag den 22. januar 2010

Så er det danske WiiWare-spil Max & the Magic Marker omsider udkommet!

Jeg har tidligere skrevet om Max & the Magic Marker og har sågar interviewet en af udviklerne fra Press Play.

Nu er spillet så omsider blevet udgivet på WiiWare til den nette sum af 1000 Wii Points. Jeg har selv købt spillet og kan allerede se en del rettelser og polish, siden at jeg testede det i oktobermåned.


Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at vi støtter op om spil som dette. Det er ekstremt vigtigt, at vi gør alt for at hjælpe danske videospil, hvis vi har i sinde at blive en større spilnation, end vi hidtil har været. Det er ærgerligt, at så mange danske initiativer bliver skudt ned og/eller drejer nøglen om, men nu har vi langt om længe at gøre med et solidt danskproduceret produkt, som faktisk er rigtig, rigtig godt.

Derfor tigger og beder jeg jer om, please, hvis I ejer en Nintendo Wii, at spendere de cirka 75 kr. på Max & the Magic Marker. På den måde er I med til at tegne en lysere fremtid for danske spiludvikling, samtidig med at I får en anderledes og innovativ oplevelse med Max og hans magiske tusch med i købet. Jeg lover jer, at I ej bliver skuffet, for der er overraskende megen udfordring og kreativitet at finde i det lille spil. Da jeg første gang så en video fra det, syntes jeg ikke, det så ud af meget, men jeg må indrømme, at jeg tog fejl: Max & the Magic Marker er et temmelig genialt spil, som beviser, at en god gameplay-idé sagtens kan bære et helt spil, hvis blot den bliver ordentligt udført.

Hvis I ikke er helt solgt endnu, er det sågar muligt at prøve en gratis demo af Max & the Magic Marker gennem en internetbrowser!

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)