fredag den 15. januar 2010

Min blog har fødselsdag - fire år!

Ja, nu er tiden sørmer kommet igen, nemlig fødselsdagen for denne private blog, som jeg nu har haft kørende i fire år. Tænk bare - det er hele fire år siden, at jeg tilfældigvis klikkede mig forbi en Google-blog og af ren nysgerrighed oprettede én selv.

Jeg kan tydeligt huske, hvordan begyndelsen var, og når jeg i dag kigger tilbage på mine gamle indlæg, kan jeg (heldigvis) se en vis form for fremskridt rent sprogligt. Over 500 indlæg er det blevet til gennem årenes løb, og mange af dem kan jeg slet ikke huske, når jeg kigger tilbage i dag. Personligt har jeg udviklet mig meget, og bloggen har ligeledes gennemgået en del layout-mæssige forandringer (på trods af min ringe know-how inden for hjemmeside-koderi).

Hvad mere interessant er, at jeg stadig kan huske nogle af de tanker og ting, som jeg beskæftigede mig med for fire år siden. Sådan har jeg det faktisk tit, når jeg ser/spiller/læser et eller andet, som jeg ikke har haft gang i i meget lang tid: Jeg kan huske nogle af de tanker og følelser, som jeg havde, da jeg første gang stiftede bekendtskab med den pågældende ting. Jeg husker nogle af de oplevelser, som denne gav mig og mine venner. Denne nostalgiske følelse er dejlig, men indimellem også lidt trist.

Slutteligt vil jeg gerne sige tak til alle mine læsere, som har fulgt mig og mit liv gennem årene. Det er sjovt at se, når nye "tilhængere" kommer til, mens nogle af de gamle "bliver skiftet ud". Jeg ved dog, at nogen af de allerførste, som begyndte at kommentere på min blog, stadig svinger forbi i ny og næ. Uanset hvem I er, vil jeg sige tak for jeres kommentarer. I skal vide, at jeg er rigtig, rigtig glad for jeres feedback, for uden denne ville det nu være ret kedeligt at blogge. Jeg ved godt, at mine indlæg ikke altid er superspændende at læse, og de ofte mangler substans, men ikke desto mindre betyder det virkelig meget for mig at have dette lille fristed, hvor jeg kan ytre alle de tanker, som jeg går og gemmer på.

Nå, men anyways; nu er bloggen altså fyldt fire år, og jeg har ikke i sinde med at stoppe. I stedet byder jeg på en rigtig lækker lagkage, så det er bare om at tage for sig!

3 kommentar(er):

Louise sagde ...

Tillykke med de 4 år!!

Jan sagde ...

Lækker kage! Nå ja, og tillykke med det! 4 år er sgu lang tid. Keep up the good work :)

Søren sagde ...

Tillykke med de fire år, Gustav.
Allerede fire år? Jeg synes at kunne erindre da du begyndte på at blogge. Stop ikke med det, vel? :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)