torsdag den 13. maj 2010

To utrolige dominoeffekt-videoer

I kender sikkert denne type videoer: Én ting startes, og denne rammer noget andet, som så sætter gang i noget tredje osv. Her er to fantastiske eksempler på en vellykket dominoeffekt.

Den første video er lavet af det amerikanske rockband "OK Go". Projektet tog flere måneder, og man måtte bruge 60 takes for at få det hele til at forløbe fuldstændig perfekt.Den anden video er lavet af en, jeg kender, som sammen med nogle universitetsstuderende satte sig for at bruge deres mange ølflasker til noget mere praktisk. Videoen er blevet ret kendt og er bl.a. blevet vist i DR1's "Spam" og omtalt på tysk radio.Det imponerende ved disse videoer er naturligvis, at alting er afhængigt af hinanden. Hvis én ting fejler, fejler det hele. Jeg kan ikke lade være med at tænke på The Incredible Machine og LittleBigPlanet. Det kunne faktisk være ret så interessant at lave en bane baseret på dominoeffekten, om end jeg tror, at det bliver svært at koordinere med Sackboy og kameraet.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)