søndag den 30. maj 2010

Et nyt wallpaper til min nye bredskærm

Gosh, det er jo en evighed siden, at jeg sidst har vist mit wallpaper frem!

Jeg har det med at flytte lidt rundt på mit digitale skrivebord i ny og næ, og da jeg her i starten af ugen fik en ny skærm, som kører widescreen-opløsningen 1440*900, tænkte jeg, at det måtte være på tide med et nyt baggrundsbillede.

Indimellem er jeg stødt på enormt flotte billede, som desværre var i widescreen-format, hvilket betød, at det så grimt ud på min almindelige 19" Dell-skærm. Men nu hvor jeg har erhvervet mig en Samsung SyncMaster 943WN i bredformat, har jeg omsider fået muligheden for at gøre brug af nogle af de mange fede wallpapers, som ligger flyder rundt ude på nettet.

Det tager noget tid at vænne sig til det nye format, men egentlig er eget meget fedt at kunne have flere vinduer åbne side om side. Nu kan jeg rent faktisk se alle mine programmer, når jeg trykker på Alle programmer i startmenuen i Windows XP; tidligere var listen så bred, at jeg ikke kunne se de sidste programmer.

Nå, men mit nye wallpaper stammer fra en fyr, som kalder sig Orioto på Deviantart, og har tegnet et hav af forskellige spilfigurer i en meget unik stil. Især hans billeder fra Mario og Zelda er fantastiske, men lige i øjeblikket har jeg bestemt mig for nedenstående billede, som viser dusørjægeren Samus Aran ved indgangen til Zebes Cave.

Bonusinfo: Jeg blev fremhævet som bidragyder på Lifehacker for et års tid siden, hvor de pågældende billeder blev fremhævet i et indlæg. "Thanks WikzoDK!"

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)