torsdag den 6. maj 2010

No More Gaming - day 4

  • Har fået læst en del artikler, som har ligget i min Read It Later-linksamling i meget lang tid
  • Er endelig blevet færdig med bogen How We Decide (Jonah Lehrer)
  • Har afleveret en danskstil og en biologirapport, samt været oppe til mundtlig prøveeksamen i matematik (B-niveau)
  • Har gjort en mindre rengøring på mit værelse, og min familie er lige nu ved at omstrukturere nogle rum i huset, da det har vist sig, at vores hund ikke har det særlig godt med at gå på trapper (vi bor i et treetagers hus). Derfor har vi besluttet at bytte om på vores spillerum (nederste etage) og min lillebrors værelse (øverste etage)
Det går fint fremad, og det har faktisk været overraskende nemt ikke at bukke under for trangen til at spille noget som helst. Indimellem har jeg dog fået lyst til et slag Left 4 Dead 2. Har også fået en underlig lyst Metroid Prime.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)