onsdag den 5. maj 2010

The Humble Indie Bundle - køb fem indie-spil og bestem selv prisen

Jeg har før skrevet om The Indie Love Bundle. Nu har Wolfire Games tænkt sig at gentage succesen med The Humble Indie Bundle.
Der ligger nogle meget fine intentioner bag dette initiativ: I syv dage er det muligt at købe en pakke bestående af fem fede indie-spil, hvor du helt selv må bestemme, hvor meget du gider at betale. Idéen er, at pengene går direkte til udviklerne, samt at en del af dem doneres til godtgørende formål i form af Child's Play og Electronic Frontier Foundation.

Pakken indeholder følgende spil:
  • World of Goo
  • Aquaria
  • Gish
  • Lugaru HD
  • Penumbra Overture
Jeg må indrømme, at jeg kun kender til World of Goo (som jeg allerede har både til Wii og pc), men ikke desto mindre har jeg købt pakken, både for at støtte folkene bag, men også for forhåbentligt at blive glædeligt overrasket. Et godt eksempel er Machinarium, som jeg er fuldstændig paf over efter at have stiftet bekendtskab med det igennem The Indie Love Bundle.

Som en fed detalje kan man selv vælge, hvordan éns penge skal splittes op - om man vil give alle pengene til udviklerne, til en enkelt støtteorganisation, eller en lige opdeling af dem alle tre. Jeg valgte at købe pakken for $15 fordelt jævnt ud over alle tre parter.

Selvom jeg har sat mig for ikke at spille i denne måned, vil jeg ikke gå glip af dette tilbud. Jeg håber, at det bliver en succes og kommer til at bane vej for lignende initiativer i fremtiden. Vi går i sandhed en spændende indie-tid i møde, især nu hvor Indie Fund er blevet stiftet.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)