tirsdag den 2. maj 2006

En venlig buschauffør

I dag var vores klasse ude og samle skrald op efter 1. maj-mødet i går (noget arbejdshalløj). Vi var også derude og rydde op i går under selve arrangementet, men der var mere møg og skidt tilbage, som vi så skulle smide ud i dag. Det hele foregik nede ved Tangkroen i Århus, og nogle af os kom faktisk med i den sene udgave af TV2 Østjylland meget kort.

Nå, men efter at vi var færdig i dag – og dermed tjent 7500 kr. – skulle vi selvfølgelig hjem igen. Vi stod længe og ventede på, at bus nummer 6 kom. Da den kom, var den så propfyldt, at chaufføren lukkede døren igen, så nogle af os ikke kom med; inklusiv mig.

Et halvt minut efter kom der en ny bus, der ikke var i rute. En fra klassen lagde sig ned på knæ på fortovet, og begynde at lave bede. Utroligt nok stoppede bussen op, og vi fik en gratis tur hen til den nærmeste togstation. Ja, det endte faktisk med, at vi kom hjem før dem, der kom med i forrige bus.
I øvrigt var det os, som havde klippekortet, så rent faktisk kørte de andre sort xD

Meget kan man sige om buschauffører, men nogle af dem er altså flinke.

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)