søndag den 21. oktober 2007

Xbox Live: Brug penge på noget du allerede ejer

Microsoft's Xbox Live-system har altid været lidt i overkanten med hensyn til penge. Man kan købe diverse små avatar- og temabileder derinde til microbeløb. De burde være gratis, men selvfølgelig vil udviklerne lige tjene lidt ekstra cash.

Udover microindhold er det også muligt at downloade nye baner, våben og andre ting. Nogle af dem er gratis (fx multiplayerbaner i Rainbow Six Vegas), mens andre igen koster penge.

Ok - det kan jeg liiiige acceptere, men følgende er lidt for groteskt efter min mening:

Ifølge dette link er det muligt at købe fire 'nye' baner til spillet Beutiful Katamari. Grunden til, at jeg skriver "nye", som jeg gør, er, at det indhold man bruger 200 Points på kun fylder 384 kb. Altså køber man en slags key til at låse op for nogle baner, der allerede findes i spillet!

... hvor grådig og unfair kan man lige være? De fleste folk ved jo intet om dette, og hvis de kan lide spillet, bruger de gladeligt penge på flere baner ... og det værste er, at det helt sikkert bliver ved i og spreder sig til flere spil i fremtiden.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Der er ikke så meget andet at gøre end at stemme nej med sine penge. Utroligt at folk er dumme nok til at betale for det. Maps burde være gratis, og nogle udviklere vil også godt have at deres maps bliver udgivet gratis (Epic games med Gears of War) men MS siger nej. Nogen vil så sige, at det er i orden fordi at mapsene bliver gratis senere men på det tidspunkt er der sikkert ikke så mange som spiller spillet, som da det var nyt.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)