søndag den 2. juli 2006

Gratis og lovlig anime

I min søgen efter at lære japansk (hvilket går rigtig godt) fandt jeg denne hjemmeside, som er en slags online tv-kanal. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror, at det var den danske Animeonly.tv, der startede 'dillen'. Desværre har AO svært ved at skaffe film (det er vildt dyrt!), så lige nu er der kun én ved navn ZAION: I wish you were here.

Nå, men kort sagt går det ud på, at man kan se japanske tegnefilm på Internettet, og at det er fuldt ud lovligt. Hvis du ikke kan nøjes med den ene anime (japansk tegnefilm), så kører denne engelske hjemmeside med samme princip, men den har dog en del mere indhold.
Dog er nogle af linksene "døde", men der er stadig rigtig mange gode tilbage. Har ikke selv set så mange, men hvad er det, man har ferie til? :D

Se anime-film på nettet.


Opdateret: Uh ... tror jeg har misforstået den engelske side. Lader til at være optaget direkte fra fjernsynet og så uploadet på YouTube. Det er jo også lovligt, men kvaliteten er ikke altid lige god. På AO er det dog købte film, så derfor er opløsningen en del bedre.

3 kommentar(er):

ramio sagde ...

Fedt! :D
Så kan jeg endelig se shaman king og Yo-Gi-Oh færdig
haderår tv kanalerne starter forfra il første afsnit eller viser en anden serie istedet for -_-

Gustav Dahl sagde ...

Også mig :D

Men husk lige - de er på japansk med engelske undertekster.

ramio sagde ...

Ved godt ^^
er god til engelsk :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)