mandag den 31. juli 2006

Nyt i trampolin-sagen

Her følger en lille opdatering af, hvad der er sket siden min forrige post omkring vores havetrampolin:

I onsdags kom to havefolk og tog vores trampolin ned ...

Jeg var ikke selv hjemme, var jo i sommerhus, men min mor og bror har sagt, at de var ude og snakke med dem, og at de fortalte, de bare gjorde, hvad de var bestilt til. Min mor tog nogle billeder af dem, og de lagde tingene ind i et slags skur vi har til containere, som alle beboere ejer en nøgle til.

Selvom min mor sagde, at det er ulovligt at hyre folk til at bryde ind på andre personers ejendom, blev de bare ved ... de var ligeglade. Derfor har vi nu overvejet at ringe til nogle aviser eller tv-kanaler og fortælle, at man kan bestille havemænd til at bryde ind og begå indbrud - ganske nemt og hurtigt. Jeg kan sagtens forestille mig, at sagen kommer til at stå i en avis eller et magasin i fremtiden, for nu gider vi snart ikke mere.

Og I har langt fra hørt det værste: I går (og i forgårs) pudsede og sleb (hvordan staver man det?) Hans Oluf, vores nabo, sine møbler i haven, og det larmede helt vildt. Han blev ved og ved, og vi tror, at han gjorde det for at irritere os. Derfor gik min lillebror stille hen til ham og spurgte, hvorfor han blev ved, og at det generede os meget. Dernæst svarede han: "Det skal du ikke bestemme din frække knægt, gå ind til dig selv!"
Dette hørte min mor, og derfor råbte hun til ham: "Sådan skal du ikke tiltale min dreng!"
Vores smarte nabo sagde da: "Kan du ikke bare holde din kæft, din møgsæk!? Jeg er ved at være godt og grundigt træt af dig, og det er foreningen også", og så begyndte han igen på sine møbler.

Jeg er ... mundlam. Hvordan fanden kan en foreningsformand sige sådan noget? :$

7 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Ja, gå til noget avis eller noget med den sag - det er da til at brække sig over ham formanden der. Det er dybt forbudt at gøre sådan, og samtidig overdrivelse af sin magt i form af at være formand.

Anonym sagde ...

KÆFT en Kraft idiot!!!!!
Ja, en god ide det med medierne. De skal nok få skub i sagerne, måske (tror i?) kan han komme i fængsel...
Men hvor gammel er din lillebror..?

Anonym sagde ...

Jeg tror da ikke, han kan komme i fængsel, men den idiot skulle da have vasket sin mund i brun sæbe og dernæst fyres!
Desuden tror jeg, at hvis I kan dokumentere alle begivenhederne, ville han nok kunne få en bøde.

Jeg synes også, det er vildt urimeligt, at de bare kan hyre folk til at bryde ind og fjerne jeres egendele.
I skulle næsten prøve at ringe efter nogen til at fjerne hans møbler :P

Jeg synes, I skal sætte trampolinen op igen. Hvis der kommer flere af deres håndlangere (:P) for at fjerne den, skal I nok spørge efter deres tilladelse og et bevis på, at den står der ulovligt.

Mulldarran sagde ...

Omg... kaldte han din mor en...!?! Det er sådan nogle folk som ham der skulle have været aflivet ved fødslen. Jeg synes også i skulle melde det eller sådan noget, det kan sgu ikke være rigtigt. Magen til idiot...

Jan Jægermark sagde ...

:S !?

Søren sagde ...

Jeg synes måske ikke det ville være smart, at sætte trampolinen op igen :P. Det ville nok gøre det hele værrer.

Morten sagde ...

Respekt til dig og din familie at i ikke finde jer i det (Y)
At hyre en advokat er vel en alt for dyr løsning, når I som du selv siger kan gå til medierne, og det vil nok også virke bedre.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)