tirsdag den 18. juli 2006

Nu virker min mobiltelefon igen

Som skrevet tidligere har jeg haft problemer med min nye Sony Ericsson K800i, men de er nu forsvundet. På mystisk vis er den blevet "normal" igen, og det hele lader til at virke.

Jeg var i går nede ved Telecare, og de sagde, at de ikke havde set den telefon før og derfor ikke var sikre på, om de kunne lave den. Jeg har mailet lidt frem og tilbage med Mobiludsalg.dk, men nu ser det ud til, at den ikke behøver byttes.

Selv har min mor og jeg på fornemmelsen, at det er noget med en ånd at gøre. Måske tror I ikke på det, men min mor har meget med det clavoriante at gøre, og hun snakker og ser tit ånder; tro det eller lad vær.

Da jeg fik en printer for to år siden, havde vi samme problem: Nogle gange virkede den, andre gange ikke. Samme er der med min lillebrors printer og nu også med min mobiltelefon.
Meget mystisk, ja, men nu håber jeg, at drilleånden snart beslutter sig for at lade os være i fred.

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Nice! Where you get this guestbook? I want the same script.. Awesome content. thankyou.
»

Anonym sagde ...

Fedt. Du bruger "ånder" som en undskyldning for din manglende kompetencer.

Dø.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)