lørdag den 8. juli 2006

Trampolin


Pyh, så fik vi endelig vores kæmpetrampolin op. Det var hårdt, men nu er den endelig sat sammen på både den ene og det andet led. Dog har vi desværre ikke én, men flere sure naboer, der er utilfredse med den og synes, at den skærper deres gode udsigt. Vi bor nemlig i et slags rækkehus, hvor alle er med til at eje en have på størrelse med en park - ganske dejligt, når det næsten kun er min lillebror og jeg samt et par andre børn, der benytter sig af den.

Nåh, men nu har vi som sagt sat vores trampolin sammen, og her står den, indtil det begynder at blive koldt, og sneen langsomt falder til jorden.

I samme anledning vil jeg gerne fortælle jer, hvis I ikke allerede viste det, at det er den torsdag den 20. juli 2006 kl. 12:39:13, at der er World Jump Day.
WJD er en dag, hvor alle i hele verdenen skal hoppe på samme tid for at forhindre den globale opvarmning. Jeg står i al fald klar på min trampolin den 20., og jeg håber, at du gør det samme :P

7 kommentar(er):

Mulldarran sagde ...

Fed trampolin... Eller sådan...

Søren sagde ...

Nooo, glæder mig ikke til world jump day :P
Jeg hopper hvertfald ikke den dag !_!

Søren sagde ...

hop hop hop hop hop hop

Gustav Dahl sagde ...

Nej, Mikkel, det er kun os.

Jan Jægermark sagde ...

Jeg har gået til trampolinspring engang. Jeg deltog endda i et stævne. Fed sport! Hvad har den egentlig kostet, og hvor stor er den? Billedet afslører det jo ikke ligefrem ;)

Gustav Dahl sagde ...

Har også gået til gynmnastik i en del år - der var også en masse spring på trampolinerne :P

Hm ... mener vistnok, at den er 4,7 meter i diameter eller noget i den stil. En af de største, man kan få. Vi købte den i Bilka for to år siden, og jeg er ikke helt sikker på, hvor meget den kostede, men den var i al fald pænt billig :)

Anonym sagde ...

Min moster og onkel har også lige købt en 4,9 m. stor trampolin med sikkerhedsnet uden om, som kan holde til 100 kg. - det var en sjov weekend med min kusine på den :p

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)