søndag den 16. juli 2006

Anmeldelse: Pirates of The Caribbean 2

I torsdags var jeg inde i biografen og se den nye Pirates of The Caribbean: Dead Man Chest, og her kommer en kort anmeldelse.

Den første film kom, for mig, bare ud af den blå luft. Den var nyskabende, sjov, godt lavet og havde tilmed en god og innovativ historie. Dog havde den ét problem, synes jeg, nemlig at den virkede for kort. Med disse ord havde 2'eren kort sagt en del at leve op til, og det synes jeg, at den har gjort rigtig godt.

Man kunne fristes til at tro, at Disney bare ville leve videre på de Gyldne Laurbær, men sådan er det heldigvis ikke. De har skruet en endnu bedre historie sammen, og der er kommet en del mere humor i. Alle skuespillerne og personerne er næsten de samme som i den første film, heldigvis.

Dét, der gør denne film bedre end forgængeren, er efter min mening, at der sker en del mere i denne film. I 1'eren gik hele komplottet ud på, at de skulle rejse til en grotte og finde en stor skat. I Dead Man Chest er det lidt mere kompliceret, fordi de både havner på en ø med en masse indfødte, som tror, at Kaptajn Jack Sparrow er en gud, der skal ofres på bålet (her sker nogle rigtig sjove episoder, som alle i biografen sad og grinede af), og de skal op på en uhyggelig båd med fiskemonstre. I slutningen af filmen er der også en actionfyldt fægtekamp på et møllehjul, hvor de tre "helte" Will Turner, Jack Sparrow og en eks-kommandør, der er blevet en bums efter at han ikke fik fanget Jack i sidste film.

Kort sagt synes jeg, at der er en del mere fyldt på denne film, og at den helt klart er bedre end den første. I slutningen af filmen sker der noget, som helt klart betyder, at der kommer en efterfølger, hvor Jacks besætning skal sejle til verdens ende ... hvorfor siger jeg ikke, men jeg glæder mig i hvert fald meget til 3'eren, selvom jeg ikke har hørt nogle bekræftelser af den.

Hvis du kunne lide Pirates of The Caribbean, så vil du elske Død Mands Kiste. Derfor giver jeg denne film et stort, stort 5-tal.

5 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg elsker også bare 1'eren :D
Jeg har desværre ikke fået set toeren endnu, men det må jeg snart se at få rettet op på :P

Der kommer jo selvfølgelig også en treer, og den kommer (ta-dam!) allerede næste år.
Mange af scenerne fra toeren og treeren er filmet samtidig, hvilket giver filmholdet noget af et forspring :)

CSS sagde ...

hehe har set den to gange nu :D planlægger e tredje gang :P

Søren sagde ...

Jeg kan ikke forstå at du giver den 5/5. Filmen er også vildt gd i mine øjne, men top karakter fortjener den ikke fra min side hvertfald ^_^

Anonym sagde ...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonym sagde ...

Jeg har også set den den er bare SÅÅ fed! Og humer fyldt! :D
Faktisk HAR de allerede optaget HELE 3'eren! :D
Og det har også hele tiden været meningen at det skulle være en trilogi.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)