lørdag den 22. juli 2006

Ok vs. Okay

Har aldrig rigtig kunne beslutte mig ... ved ikke, hvad jeg synes, lyder og ser bedst ud.

Men jeg hælder mest til det sidste, da jeg mener, at det lyder ret dumt at sige forkortelser. Når man skriver det i fx et online-spil er det okay at skrive "ok", men at sige det i dagligdagen hele tiden, kan jeg ikke lide.

Hvad synes I? Er det bedst at skrive hele ordet "okay" eller kun "ok"?

Og for resten hader jeg, når folk overspammer en med "Oki" på MSN hele tiden!
Dog er "oki doki" fint nok, men jeg kan bare ikke holde alle de poptøser ud, der hele tiden skriver "ok" med et i bagpå.

6 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Hvis "OK" bliver sagt på engelsk, vil det på grund af udtalen lyde som "okay".
Det vidste I nok ikke, hva'? :P
...
Jeg skriver altid "ok", men jeg siger "okay".

CSS sagde ...

i daglig tale lyder 'okay' bedst... men når jeg skriver har jeg tendens til at skrive meget 'oki'

Anonym sagde ...

Siger selvf. "okay" IRL, mens jeg online eller i sms'er skriver "ok" eller "kk" på msn :)

Jan Jægermark sagde ...

Jeg plejer at sige okay, men der er nogle gange hvor o.k. er mere passende at sige, synes jeg. Jeg skriver generelt okay el. oki på MSN. Hvis jeg skriver k så er det mere hvis jeg er lidt ligeglad eller ikke har tid til at skrive okay. Og kk skriver jeg ofte udelukkende for at gøre grin med det, da jeg synes, det er grimt :P Det bliver ofte efterfulgt af et ^^ som jeg også synes er grimt. Men sådan har vi det jo alle med et eller andet.

kk^^

Xyrec sagde ...

Jeg bruger: Okay, ok, kk, oki.

Det er lige godt at bruge alle :P

Anonym sagde ...

Normalt siger jeg okey men i SMS'er, MSN og online spil er det OK.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)