lørdag den 10. februar 2007

Se hvad min bærbare puter kan

I dag installerede jeg en windowmanager på min bærbare pc kaldet Beryl. Jeg ved ikke så meget om det, og forstår ikke ligefrem hvordan det fungerer, men det ser fedt ud. Jeg har taget en kort film af mit Ubuntu-desktop.

Dog skal det lige siges, at videon kører utrolig hurtigt. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg har prøvet at gøre det så tydeligt som muligt.
Hvis du vil have et mere klart billede af Beryl's mange effektfunktioner, vil jeg anbefale dig at søge på YouTube under "Beryl". Så kommer der en masse fede film op. For eksempel ham her der virkelig kan det der 8DWindows Vista go home! Det her er helt gratis og kræver næsten ingen kraftig hardware (det er som sagt en bærbar, jeg kører på) ^_^
Dog skal det lige siges, at Beryl stadig er i testfasen (Alpha-udgave) og har lang vej endnu, selvom det allerede nu er ret så imponerende.

Opdatering: Åbenbart har jeg optaget filmen forkert. Ved ikke helt hvad der er galt. Pt. virker det i hvert fald ikke ... nå, måske filmer jeg det med et manuelt kamera en dag :)

Opdatering 2: Nu virker filmen igen =)

3 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Me want ubuntu!

Anonym sagde ...

Jeg kunne godt finde på at installere det dér Beryl. Eller, dvs., det gør jeg, så snart Ubuntu er sat op.

Det er da FOR FEDT! :)

Anonym sagde ...

@ anonym: Det virker skam på mange forskellige Linux-distros.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)