tirsdag den 6. juni 2006

F-ordet

Det lyder måske skørt, men siden jeg var helt lille, aftalte jeg med mig selv, at jeg aldrig nogensinde vil skrive eller sige bandeordet, som jeg er sikker på, at I kender. Ordet starter med f, og bruges ofte sammen med en bestemt finger til at håne eller skælde ud på andre mennesker.

Ved ikke rigtig, hvorfor jeg bestemte mig for ikke at bruge det, men jeg har bare aldrig været særlig glad for ordet. Det er aldrig kommet ud af mine læber, og regner ikke med, at det vil gøre det i fremtiden. På samme måde har jeg det med ord som "Lol". Synes ikke om det, lyder grimt efter min mening.

6 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Sjovt, jeg bruger det dagligt, og ingen har noget imod det. Jeg tror bare, at dem jeg "omgås" med ikke forbinder det med et bandeord, men bare et udråbsord. Selv mine forældre, som er meget trætte af folk der bander, er ligeglade med jeg siger det, og min far på 50 gør det selv.

Selv ser jeg det ikke som et bandelort, men mere et udtryk. Det er specielt ved ting som fodbold eller i spil, at jeg kan sige fuck, men jeg tænker ikke over det :)

Gustav Dahl sagde ...

Har skam ikke noget mod, at andre bruger det, og ja, jeg ved godt, at det tit anvendes på andre måder end som bandeord :)

Anonym sagde ...

Ja, jeg bruger det også nogle gange, når jeg spiller videospil (:P)
Det er ikke så slemme situationer, jeg bruger dte egentlig mest spøgefuldt, men når det virkelig går hedt til, tyer jeg tit til danske eder :P

Ellers tænker jeg ikke så meget over det. Det er et grimt ord, men jeg anser det ikke for at være så slemt at bruge.

Anonym sagde ...

Glemte lige at sige, at jeg synes, at det virker åndssvagt at bruge i skrevet sprog. Dér virker bandeord mere ubehøvlede.

Anonym sagde ...

hm... ingen gode venner/familie jeg kender bruger det, og jeg bruger det aldrig selv...

J3pseN sagde ...

Fuck er ikke et bandeord, men et sældsord ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)