mandag den 12. juni 2006

Så varmt!!! o.O

Pyh, hvor er det varmt i dag. Det var det også i går, men i dag skulle vi sidde i et brændhedt klasseværelse i flere timer. Dog var vores lærer så venlige at give os lov til at gå udenfor - bl.a. for at læse tysk :D

Lige nu er der 27.3 grader (gider ikke til at lave den der celsius-cirkel -_-) på mit værelse, og min computer gør det bestemt ikke bedre. Den er kort sagt en strømsluger, og den bliver naturligvis meget varm. Den har tre kølere (to små og én stor), og, hvis jeg selv skal sige det, er det noget af en monster-pc. Den har fx blåt neonlys på fronten, som jeg dog ikke vidste, da jeg fik den :P

Ellers så sidder jeg bare og glæder mig til, at jeg får sommerferie her på næste fredag, og selv min kat, Dino, er bukket under for varmen >_>For min skyld måtte sommeren godt være forbi nu, jeg har allerede fået nok.
Lad os hellere springe direkte til november. Wii-launch + sne (elsker sne); kan det blive bedre?

P.s. Hvorfor skal Blogger være så langsom? Ò_Ó
Hele sidste uge var der en masse problemer med systemet, og det fortsætter vist stadig ...

9 kommentar(er):

Mikkel sagde ...

Enig! Det er varmt!

Min blog er også (meget) langsom lige nu, mærkede dog ikke noget, i sidste uge. :)

Anonym sagde ...

Blogger er nok også bukket under for varmen! XD
...
Jeg kan se, at Dino tager sig en lille lur i skyggen.
Min kat er også meget glad for at ligge i skyggen (mon ikke det er meget normalt blandt katte? :P), men hun er ellers meget glad for det gode vejr, hvilket jeg vel egentlig også er. I modsætning til dig er faktisk overhovedet ikke glad for sne og kulde >_>


Det eneste, sommeren ikke er godt til, er gaming :P

Gustav Dahl sagde ...

Hvad hedder din kat(te?), Jonas? :)

Anonym sagde ...

Min kat har det mest geniale navn: Nuller!
Altså ikke "nuller" som i "0'er" min som i "nullermand".
En bestemt talesyntese havde lidt problemer med det...

Dino er egentlig et fedt navn til en kat :D

Gustav Dahl sagde ...

Det var fordi, at min mors gamle (hun)kat hed Dino, og da vi fik vores, kunne vi ikke rigtig finde på et navn og syntes, at det egentlig også passede meget godt :)

Anonym sagde ...

"Passede meget godt"?!
Hvor farlig er jeres kat lige :P

Stadig et fedt navn B-)

Gustav Dahl sagde ...

:P

Historien er den, at da min mor var ung, så hun meget Flintstones (tegnefilmen). Hun troede, at den der kat, der bliver smidt ud af vinduet til sidst, hed Dino, og derfor hed hendes kat det også.

Min Dino er nok noget af det fredligste, man kan finde.

Anonym sagde ...

Jeg kom lige til at tænke på noget; hvad sagde Dino egentlig til vandskaden? :P

Gustav Dahl sagde ...

Han var udenfor hele dagen, så tror ikke, han lagde mærke til det xD

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)