torsdag den 1. juni 2006

Vandskade!

I den seneste uge har jeg ikke været så aktiv, da der er sket en del del herhjemme.

For det første 'kom jeg til' at bruge alt vores Internet - vi har nemlig Stofanet med grænse på max. downloading af 10.000 MBs - i tirsdags, da jeg ville hente en gratis MMORPG-spil (Entropia Universe), der dog viste sig at fylde mere end forventet.
Derfor havde jeg ingen mulighed for at komme på nettet; dog var jeg på biblioteket én gang.

I dag skete der også noget meget uventet i vores hus: Vi fik en stor vandskade.
Det hele startede med, at vores opvaskemaskine i går ikke kunne trække vand ind, og derfor ringede min mor i dag til Miele. Personen i telefonen forklarede, at min mor skulle slukke for vandet og tage en slags kasse af for at se, om filteret var beskidt.
Min mor kravlede ned under vasken, skruede på - hvad hun troede var - dimsen til at lukke for vandet. Dernæst begyndte hun at hive et slags rør af, men så kom der denundelydme (taleord) en masse vand flydende ud. Det blev ved og ved, ja, faktisk fossede vandet ud, og vi kunne ikke skrue den på plads igen. Det flød overalt på gulvet, og vi gik mildt sagt i panik.
Efter en del opringninger fik vi fat i en VVS-mand, der kom og hjalp os. Han grinede, da det var utrolig simpelt at skrue den på plads, og nu var vi reddet... troede vi.
Senere viste det sig, at vandet var kommet ned under gulvet, og at det begyndte at dryppe fra lovet i etagen nedeunder. Vi satte en masse spande, der skulle opfange vandet.

Efter dette slukkede alle vores apparater og maskine lige pludselig, og vi forstod det ikke. Til sidst fandt vi ud af, at gulvet mellem nederste og mellemste etage åbenbart var blevet våde, og at de muligvis skal skiftes ud. Intet i huset virkede. Alle tekniske ting var døde.

En gang i mellem lykkedes det dog, at strømmen kom i omkring fem minutter, men derefter gik den igen. Nu lader det til, at ledningerne er blevet tørre, for vores strøm har holdt i snart en time i træk nu.
Dette har fået mig til at tænke på, hvor afhængige det moderne menneske er af sine tekniske hjælpemidler, hvilket både kan være en god og en dårlig ting.

I de sidste, måske få, dage, jeg har været uden Internet, har jeg spekuleret over, om jeg skal købe den nye Nintendo DS Liteeller ej. Nu har jeg endelige besluttet mig: Jeg køber den.

Min gamle DS er blot halvandet år gammel, men den er allerede meget ridset og beskidt. Ydermere har jeg en lille pixelfejl, og mit batteri er meget slidt og virker ikke i særlig lang tid af gangen.

Derfor køber jeg den nye Lite i hvid, da den både er en del pænere, og dens batterilevetid er helt i top.
Jeg regner med at købe den dagen før CNP3 sammen med det nye Brain Traning. Det kan godt være, at den måske bliver lidt dyr herhjemme i Danmark i forhold til USA, men i sidste ende tror jeg ikke, at det kan betale sig at importere pga. toldafgift.

Jeg vil også benytte købet af den nye maskine til at love mig selv, at jeg vil begynde at spille nogle af mine gamle spil igen. Mine allerførste DS-spil har jeg faktisk ikke spillet længe, og nogle af dem er jeg ikke særlig langt i. For eksempel tror jeg, at jeg vil gennemspille det fremragende Another Code igen eller måske tage endnu flere slåskampe i Jump Super Stars :D

Til sidst vil jeg runde af med fortælle, at jeg er begyndt at spille lidt Animal Crossing Wild World igen, så hvis du er interesseret i af møde mig over Internettet, siger du bare til. Jeg er altid klar på et besøg i min by, Windfall.

8 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Surt >_<

M.h.t til Lite, så mener jeg, at Nintendo påstår, at den nye Lite vil have en bedre touchscreen, d.v.s at den ikke så nemt får ridser :D
Lite lyder virkelig nice. Jeg kunne rigtig godt tænke mig én, men jeg ser ingen umiddelbar grund til at købe den, da min gamle DS i bund og grund fungerer fint (jeg lader dog aldrig skærmene komme ud i kraftig belysning... Det ser hæsligt ud >_<).

Hvor stort er dit hus blevet i ACWW? Jeg har lige fået et tredje rum, og det er rigtig fedt med 36 ekstra felter at placere sine ting på.

Gustav Dahl sagde ...

Har kun over- og underetage >_<

Glæder mig også til Lite, og jeg regner med at købe de der små stykker plastik, man putter på skærmen, så man beskytter mod ridser :)

Anonym sagde ...

Bare en skam at jeg skylder Tom Nook 700.000 >_<
Køber du også Brain Training samme dag?
Jeg regner egentlig ikke med at skulle have det (da jeg allerede er så intelligent som overhovedet muligt).
Jeg tror ikke, at man ville have svært ved at finde sådanne småopgaver på nettet...

Gustav Dahl sagde ...

Ved ikke helt - vil gerne have det med til CNP, men vil også gerne træne nogle dage før, at I kommer :P

ramio sagde ...

"at vandet mellem nederste og mellemste etage åbenbart var blevet våde, og at de muligvis skal skiftes ud"

WTF!?!?!? o_O
er jeres vand blevet vådt...? og skal det skiftes ud? o_O
>_< :P

regner også med at købe Lite :P )

Gustav Dahl sagde ...

Skulle selvfølgelig stå "gulvet mellem.." :P

Hehe.

Anonym sagde ...

Er det gulvet, der er blevet våde, så i skal skifte dem ud for at få strøm igen?

Jeg tror nu, at det er ledningerne, du taler om :P

Gustav Dahl sagde ...

Altså. Vandet er kommet ned mellem vores gulvplader og betonet, der skiller de to etager ad. Dernede ligger der også ledninger, som nu er våde :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)