tirsdag den 27. juni 2006

Siden sidst ...

Ja, som nævnt tidligere har min mor forbudt mig at bruge Internettet. Det er vist allerede ved at svinde hen - sidder lige nu på min egen pc xD

Men altså; siden min post i sidste uge er der sket en del ting for mig:

- Jeg har været til Come 'N' Play 3 sammen med Århus-gruppen. Det var rigtig fedt, og jeg fik en masse ny venner/gjorde tidligere venskaber endnu stærkere.
Jeg vandt i øvrigt et GameCube-spil, Sonic Heroes, som jeg absolut IKKE vil anbefale dig nogensinde at købe - det stinker x_x

- Jeg har købt mig en Nintendo DS Lite (hvid) i GAME. Byttede min gamle japanske maskine og fik 500 kroners rabat. Gav i alt for både Lite og skærm beskyttere 790,-
Jeg gider ikke rigtig til at skrive min mening om den, da der findes tonsvis af anmeldelser på nettet. Den er klart pænere end den originale, men knapperne er lidt underlige.

- Jeg er startet på Dan Browns bog ved navn Digital Fortress. Bogen er endnu ikke oversat til dansk, så jeg får samtidigt lidt øvelse i engelsk, imens jeg læser - har jeg dog ingen problemer i. Har kun læst lidt under 100 sider, men den lader til at være ret god; noget med computere der tyder store koder.

- Jeg er sammen med Søren (Mulldaran) startet på The Legend of Zelda: Ocarina of Time (Limited cd'en fra The Wind Waker). Har aldrig gennemført spillet, men måske man skulle tage sig sammen her i den lange ferie? I al fald er Link nu stor, og jeg har lige fået buen.

Ellers sidder jeg lige nu og overvejer, hvad jeg skal foretage mig i ferien. Skal ikke rigtig nogle steder hen, udover at nogle gutter og jeg (fra CNP) måske aftaler at mødes igen til et minitræf. Mine mål er, at jeg vil (eller prøve på) at lære det japanske sprog, læse Digital Fortress færdig og så komme et godt stykke ind i Zelda: OoT

God ferie!

7 kommentar(er):

Greven sagde ...

du har haft travlt :)
er digital fortress god?

Gustav Dahl sagde ...

Lader til at være god, men har som sagt ikke læst den færdig endnu.

Den er i hvert fald en del anderledes end hans andre bøger - der er intet religion i den, men koder er der masser af.

Greven sagde ...

lidt ligesom morderisk bedrag. oder?

Gustav Dahl sagde ...

En del anderledes, vil jeg sige, men ja, de minder lidt om hinanden.

Søren sagde ...

Jaaa, CNP3 var super ^_^
Og så misunder jeg dig stadig over din Lite.
Angående Sonic Heroes husker jeg det da som et okay spil, men det er også 90 år siden jeg sidst har spillet det :P

Anonym sagde ...

Vi prøvede også Doshin the Giant! Hold da kæft, hvor var det dårligt! XD

J3pseN sagde ...

Du skal da ud og tjene nogen penge ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)