fredag den 30. juni 2006

Ride, ride ranke ... min hest den hedder Bjanke

Som skrevet tidligere er jeg begyndt at spille The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Selv synes jeg, at jeg er kommet en god del ind i spillet - og lige nu har jeg fået jernstøvler og en 'våddragt', så jeg skal vistnok ned i et vandtempel, tror jeg.

Én af de fede ting i OoT er alle de små og sjove miniquests, hvor man fx skal skyde en dartskive ned med bomber, fiske i en sø eller en god gammeldaws "find-kisten-med-den-rigtige-nøgle-og-gå-videre" leg.

Det er også vildt sjovt at have en Pikachu-lignende rævemaske på, så alle indbyggerne går rundt og siger, at man er barnlig, fordi man leger med masker xD

Links hest - Epona - er utrolig lækker at ride på, og det er rigtig fedt, når man før havde vænnet sig til at gå hele vejen. Lidt ligesom da man i Pokémon til Game Boy fik en cykel for første gang ... sweet! :D
Wiiiiii, det bliver fedt at ride i det nye Zelda, Twilight Princess, tror jeg ^_^

Dette var blot nogle af mine finurlige oplevelser i Ocarina of Time, og der er heldigvis en helt masse tilbage i godterposen, som jeg endnu ikke har prøvet.

Hvis du, ligesom jeg, ikke havde mulighed for at spille Zelda: OoT, da det udkom på Nintendo 64, vil jeg kraftigt anbefale dig at gøre, hvad jeg har gjort: Skaf dig The Wind Waker Limited Edition eller Collector's Edition og spil det på din GameCube. Du aner virkelig ikke, hvad du går glip af, hvis du ikke prøver.

6 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg downloader det til Virtual Console! :D
Jeg glæder mig også helt vildt til TP. Ridesekvenserne ser sweet ud :)

Hvad hedder du egentlig i spillet, Gustav?

Gustav Dahl sagde ...

GD :P

Lavede den for over et år siden, kom bare aldrig videre xD

Hvis det var nu, ville jeg kalde mig ... da da da DAM ... Wikzo!

Greven sagde ...

det er et cool spil

Anonym sagde ...

Kan man ikke også navngive hesten selv?
Så tror jeg, min hest skal hedde "Hest", når jeg får TP :P

Anonym sagde ...

Hvordan kan i først spille det nu? Best. Game. Ever. :P Det spil er bare ultimativt!

Det vil sige, med undtagelse af et sted. Du nævner "Water Temple" .. brr, :P ikke det bedste banedesign må man indrømme. Men ellers er resten af spillet _PERFEKT_ .!

Gør jer selv den tjeneste at spille det til ende uden en faq.

Gustav Dahl sagde ...

Jonas: Nope. Min hest hedder IKKE Bjanke :P Den hedder Epona (men det er sikkert lavet om i TP).

Zach: Fordi jeg ikke har det til N64 :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)