tirsdag den 13. juni 2006

Fodbold mig her og fodbold mig der

Hvorfor er det, at folk går så meget op i den sport? Altså, selvfølgelig er Verdensmesterskaberne stort osv., men hvorfor gør folk hvert 4. år så meget ud af det? Er der noget nyt i det? Næh, mig bekendt har det været der riiiiimelig mange gange nu, og folk ved udmærket godt, hvad spillet går ud på. Om det så er Brasilien eller Tyskland der vinder, er jeg ret ligeglade med. Titlen betyder jo ikke, at du og dit hold er de bedste, men at I var heldige at komme til slutfinalen og skød bolden nok gange ind i målet og dermed får en stor guldpokal. Selvfølgelig er VM-vinderne stadig rigtig gode, men er de virkelig de bedste?

VM er stort; ja, men det er godt nok træls for ikke-fodbold nørder, at alt der hedder tv og andet mediedækning skal ødelægges totalt. En eller anden skallepande scorer et mål - og hvad så?
Om det så er en eller anden lille kineser eller en brutal mand fra England ... I don't care :P

Dit indtryk af mig er nu, at jeg ikke er særlig glad for sporten. Jovist er det da sjovt, men så mange kampe i træk kan virkelig være kedeligt, synes jeg. Jeg ser en kamp en sjælden gang eller to, men den reelt egentlige kamp, der interesserer mig en smule, er finalekampen.
I bund og grund er fodbold bare en sport, hvor en flok mennesker løber rundt på en græsplæne efter en rund bold xD

Så for resten lige en dokumentar på MTV om David Beckham og hans mange milliarder. Hvordan fanden kan én mand tjene så mange penge på at sparke en dum bold i mål!?

Det er helt sindssygt, at man kan få så mange penge, at ordet "nej" ikke eksistere i ens verden. Måske er han god, men langt fra perfekt. I indslaget så man templer, hvor de dyrkede ham som gud - Jesus eller Buddha - Ò_ó Jeg kan i al fald sagtens huske en eller anden vigtig kamp, hvor England og et land, jeg ikke kan huske, kom op i straffesparkskonkurrencer. Det varede ved i lang, lang tid, og på et særdeles vigtigt tidspunkt missede Beckham målet. Han skød faktisk mange meter ovenover, og senere beklagede han sig over, at det var græspletten, der var noget i vejen med (det andet hold vandt senere, og træneren fra landet gik ned og kyssede græsstumpen).

Hvor snoppet har man lige lov til at være? -_-

Til sidst i denne post vil jeg gerne rose Fifa-holdet for deres logo, som jeg synes er rigtig flot i år.

5 kommentar(er):

Anonym sagde ...

En græsstump?! Den er god med dig XD

Grunden til, at folk går så meget op i det, er at de er så dovne, at de hellere bare vil se på XD
Nej, jeg ved sgu ikke, hvad det er, der får folk til at dyrke spillere som helte...

Anonym sagde ...

er helt enig i hvad som at du siger Gustav

Anonym sagde ...

OG JEG ER I HVERTFALD IKKE DOVEN XD

Anonym sagde ...

;_; du sårer mig Gustav!

J3pseN sagde ...

Fodbold er da for nöce ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)