tirsdag den 13. juni 2006

Gratis telefoni der virker!

Læste lige en artikel på Politikken.dk, der beskriver et dansk program kaldet SGooPE. Programmet lader dig ringe til andre telefoner/Internet-telefoner ved hjælp af reklame.

Jeg prøvede kort at hente programmet og oprette en bruger (hvilket er overraskende nemt og hurtigt!), og så ringede jeg til min egen telefon. Havde nemlig automatisk fra start 8 minutters taletid, og da jeg ringede op til mig selv, virkede det helt perfekt. Efter samtalen med mig selv fik jeg et spørgsmål: "Hvilket mærke er din computer?", og jeg svarede og fik lige ét minut ekstra oveni.

Programmet kører nemlig på reklame, og i princippet kan du ringe gratis bare ved at se på nogle reklamebannere, imens du snakker. Du kan endda bare minimere dem eller kigge væk, og det generer på ingen måde. Det er også muligt at sætte rigtige penge ind på kontoen, men hvorfor skulle man dog gøre det, når dette er så nemt - og gratis!?

Jeg er i hvert fald overrasket over, hvor hurtigt, nemt og billigt det kan lade sig gøre ...

Download programmet her.


Spred budskabet - det' gratis!

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Spaendende - det vil jeg kigge naermere paa!

Jan Jægermark sagde ...

Det lyder da pænt fedt. Jeg mener at have hørt om den slags før.
Det lyder bare lidt for meget som Skype ... Sgoope, Skype. Og de har begge to et lyseblåt logo xD Oh well :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)